Biletele pentru meciul din Lituania sunt disponibile online. Cât costă cel mai ieftin tichet la următorul meci al naţionalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 11 octombrie 2018, reprezentativa României va disputa cea de-a treia partidă din cadrul Ligii Naţiunilor. Meciul Lituania – România se va juca pe stadionul LFF Stadionas din Vilnius, cu începere de la ora 21:45.

Biletele pentru acest joc din cadrul Ligii Naţiunilor sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Preţul unui tichet este de 56 de lei (12 euro). Pentru acest meci au fost puse la dispoziţia suporterilor români 273 de bilete.

Data limită de achiziţionare a biletelor este 3 octombrie 2018, ora 15:00. Persoanele cu domiciliul în România vor primi biletele, în apropierea datei meciului, prin curier (6 lei în Bucureşti, 9 lei în restul ţării), în timp ce suporterii din afara ţării le vor putea ridica de la stadionul din Vilnius, în ziua meciului, începând cu 19:45, la intrarea destinată suporterilor români. 

Pe lângă opţiunea livrării (6 RON în Bucureşti şi 9 RON în ţară), suporterii au şi varianta print-at-home, prin care îşi pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziţionării mai multor e-ticket-uri, e necesară tipărirea biletelor din toate link-urile recepţionate pe adresa de e-mail).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite