Bogdan Vintilă îşi pierde postul pe banca FCSB. Promisiunea făcută de Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Vintilă va fi îndepărtat de la conducerea FCSB, după un parcurs slab în play-off, cu o singură victorie în şase etape.

FCSB a coborât de pe podiumul Ligii 1, pe locul patru, iar Gigi Becali a hotărât să schimbe antrenorul, chiar dacă i-a promis lui Vintilă că îl va păstra pe un alt post în cadrul clubului. Roş-albaştrii sunt la zece puncte în urma liderului CS U Craiova, la nouă puncte în urma lui CFR Cluj, iar miercuri vor juca ultimul meci sub comanda lui Vintilă, pornind cu un avantaj clar, 3-0, în returul semifinalei cu Dinamo, pentru calificarea în finala Cupei României.

FCSB a obţinut o singură victorie în play-off, 4-1 cu Craiova, în martie, înainte de întreruperea campionatului. La reluare, a debutat cu înfrângere pe terenul campioanei (1-0), continuând cu un egal pe teren propriu cu Gaz Metan, înfrângere de la 2-0 în deplasare cu Astra şi un egal cu Botoşani (1-1).

Bogdan Vintilă are asigurat totuşi pe mai departe un post de secund la echipă sau va fi numit antrenor principal la echipa a doua a clubului. Antrenorul în vârstă de 48 de ani a preluat-o pe FCSB de pe locul 11 în Liga 1. În 31 de partide disputate sub comanda lui Vintilă, FCSB a obţinut 17 victorii, 7 remize şi a suferit 7 înfrângeri.

Ce a declarat Gigi Becali, potrivit ProSport:

* I-am spus lui Vintilă că voi face schimbări la staff. Asta să fie clar pentru el. Îi voi propune să rămână antrenor secund sau să îmi preia echipa a doua. Nu îl voi lăsa pe drumuri.

* Nu îmi place cum jucăm, iar eu nu vin la meciuri să văd ţurca şi să facă fiecare ce vrea pe teren. Le spun băieţilor să se trezească, că pe mine nu vreau să mă bată Rotaru în campionat. Cu Dinamo este altă treabă, că ar fi ultima să mă elimine de la 3-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite