Bölöni, furios după vacanţă: S-a contrat cu jurnaliştii greci într-o conferinţă explozivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandemia de coronavirus continuă să nască situaţii bizare, inclusiv în fotbal, afectând grav echipele unde se formează focare de infecţie.

Numit la Panathinaikos Atena în octombrie, Ladislau Bölöni (67 de ani) părea că a reuşit să redreseze situaţia la o echipă aflată în criză, după doar câteva săptămâni.

Cele trei partide disputate în campionat, între 29 noiembrie şi 12 decembrie, au însemnat tot atâtea victorii. Apoi însă, anul s-a încheiat cu eşecul cu PAOK Salonic (1-2), iar 2021 a început cu o remiză, acasă: 0-0 cu Asteras. Iar acest ultim rezultat l-a scos din sărite pe Bölöni, fiindcă a considerat că meciul ar fi trebuit amânat, întrucât echipa sa a avut cinci jucători bolnavi de COVID-19. Cum mijlocaşul brazilian, Mauricio, nu a apucat să revină în Grecia după vacanţă, s-a considerat că doar patru fotbalişti, aflaţi în lot, lipsesc din cauza noului coronavirus şi, drept urmare, partida s-a jucat. Potrivit gsp.ro, după meci, Bölöni a acuzat această decizie şi s-a contrat şi cu jurnaliştii greci.

„În orice echipă din lume, când îţi lipsesc cinci oameni, se simte. Nu înţeleg decizia ligii. Avem cinci jucători cu coronavirus. Îmi veţi spune că unul e în Brazilia, dar şi el e bolnav. Cum a fost posibil ca această întâlnire să aibă loc?“, şi-a început Bölöni discursul. Şi s-a enervat şi mai mult, când jurnaliştii l-au întrebat dacă regretă că şi-a lăsat fotbaliştii să plece în ţările lor, în vacanţa de iarnă.

„Dacă un jucător vrea să fie de Crăciun în familie, în ţara sa, cum ar putea să-i interzică un antrenor? Cei care cred acest lucru sunt chiar nişte zerouri! E o prostie să-mi puneţi o astfel de întrebare, pentru că nimeni pe lumea asta nu ştia exact ce trebuie să faci împotriva virusului. Şi vreau să le transmit experţilor că doi dintre băieţi, Kourbelis şi Tzavidas, au petrecut Sărbătorile aici, în Grecia, şi tot s-au îmbolnăvit“.

5 e locul ocupat de Panathinaikos în Grecia după 14 meciuri, la 16 puncte de liderul Olympiakos.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite