Boloni şi Răzvan Marin, meci incendiar în Belgia: Încă un rezultat încântător pentru revelaţia sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Răzvan Marin îşi joacă ultimele meciuri la Standard Liege, înainte de a ajunge la Ajax Amsterdam, în vară. Iar mijlocaşul de 22 de ani a mai produs o prestaţie solidă, vineri seară.

Antwerp, revelaţia sezonului în campionatul belgian, cu Ladislau Boloni pe bancă, continuă să impresioneze.

După ce a debutat cu un eşec în play-off, 1-3 pe terenul lui Standard Liege, Antwerp a devenit invincibilă! De atunci s-au scurs alte cinci partide. Bilanţul lui Boloni? Patru victorii şi o remiză. Ultimul succes a venit, vineri seară, acasă, cu Standard Liege, scor 2-1.

Doar că, la un moment dat, în partea secundă, munca românului era aproape de a fi ruintă de huliganii din tribune. Aceştia au aruncat cu obiecte în teren, iar arbitrul a întrerupt meciul şi a trimis echipele la vestiar! Spre norocul lui Boloni, partida s-a reluat, iar Antwerp a luat toate puncte, urcând până pe locul 2, care duce în preliminariile Ligii Campionilor.

Iată cum arată clasamentul din play-off cu patru runde înainte de final:

1. Genk 44 de puncte

2. Antwerp 38p

3. Club Brugge 38p

4. Standard Liege 33p

5. Anderlecht 27p

6. Gent 26p

Trebuie precizat însă că doar Antwerp a jucat deja şase partide. Genk, Club Brugge, Standard Liege şi Gent au câte cinci jocuri, iar Anderlecht chiar patru.

În ceea ce îl priveşte pe Răzvan Marin (a fost integralit, vineri seară), acesta a pasat decisiv la golul formaţiei sale în confruntarea cu Antwerp, după ce, în precedentele două jocuri, chiar îşi trecuse numele pe lista marcatorilor. Din păcate, în ciuda evoluţiilor bune ale lui Răzvan Marin, Standard a ajuns la cel de-al treilea eşec consecutiv în play-off. La înfrângerea cu Antwerp a contribuit şi penalty-ul ratat de Emond, în minutul 52. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite