„Bomba“ de la Hiroshima: Mihaela Buzărnescu a reuşit un rezultat pe care l-a mai avut doar de două ori în 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu a încheiat 2018 pe locul 24 în lume, după care, în următoarele nouă luni, a suferit o cădere de peste 100 de locuri.

Pe cât de bun a fost 2018 pentru Mihaela Buzărnescu, care, la un moment dat, a fost inclusiv în cărţi pentru o calificare la Turneul Campioanelor, pe atât de dezamăgitor a devenit sezonul care se apropie acum de final.

Cu doar 13 victorii în 39 de meciuri, „Miki“ a fost în cădere liberă în ierarhia WTA şi cu greu a reuşit să lege victoriile. De fapt, până să abordeze turneul de la Hiroshima (Japonia), românca de 31 de ani a avut două victorii legate în aceeaşi competiţie în doar două rânduri. Mai întâi, la Charleston, când a trecut de Frech şi De Davis, înainte de a pierde la Wozniacki, iar apoi la Roma, când le-a învins pe Ostapenko şi pe Goerges, înainte de a fi eliminată de Osaka.

La Hiroshima, Buzărnescu (125 WTA) a debutat în forţă, cu o victorie cu Tomova (184 WTA), 6-1, 6-4, pentru ca, astăzi dimineaţă, să învingă o favorită a tribunelor. În duelul cu japoneza Kurumi Nara (182 WTA), românca a revenit de la 2-5 în primul set pentru a se impune cu 7-6. Setul doi l-a luat ceva mai uşor, cu 7-5.

În sferturi, Buzărnescu se va duela cu Van Uytvanck (63 WTA).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite