articolul anterior articolul urmator

„Bombă“ la Indian Wells: Wozniacki, eliminată! Cea mai mare rivală a Simonei a pierdut un meci de-a dreptul sufocant

5
14 Mar 2018 06:31:13
Autor: Amir Kiarash
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki

5 Comentarii

gyll
14.03.2018, 07:35:44

Nu vreau să fac pe baba Vanga însă să nu facă niște"surprize", ca și până acum de altminteri,"necunoscutele"din clasamentul WTA. Le vedeți cum joacă,decomplexare total în fața"vip-urilo".

+3 (5 voturi)
ardi
14.03.2018, 14:30:48

Ați trecut la „ bombe”?!...S-a epuizat stocul de „ șocuri”?!...Oricum nu ați renunțat la nr. 1, nr. 2, de parcă noi, cititorii dumneavoastră, suntem amnezici și uităm de la un articol la altul cât de sus vă „zboară” obiectul muncii. Zău, dumneavoastră sunteți conștient de penibilul în care vă zbateți?...Nu este nevoie să răspundeți! Se vede că vă asumați isprăvile sub deviza „ mi se freacă” (de ce se scrie sub articole) și nu vă condamn. De mirare este că din superiorii dumneavoastră nu vede niciunul prejudiciile pe care le aduceți imaginii ziarului. Nu voi mai pierde timp citindu-vă! Să fiți sănătos și la „ șocuri-bombă” gros!

+3 (5 voturi)
ardi
14.03.2018, 18:37:50

Uite că na, m-am răzgândit!... O să vă citesc în continuare „barzaconiile” măcar de dragul teni(z)menei care are probleme cu slipul, dar nu și cu specialitatea dumneavoastră. Iar fără mixajele ce le lăsați să curgă precum un robinet uitat deschis nu pot trece zâmbind prin Postul Paștelui. Rămâne cum am stabilit: virgula e un deficit!

+3 (3 voturi)
niki nikita11
14.03.2018, 19:25:17

man. Omul asta amir kiarash uraste romania. cauta numele lui si ai sa vezi si o autobiografie. Uita-te la articolele lui sportive, a ales cele mai urate si schimonosite poze cu sportivii de care face vorbire, i s-a tot atras atentia despre asta chiar si de catre colegi de redactie. Articolele sunt sub demnitatea oricarui jurnalist serios. el doar spurca presa, asta si vrea. Foarte ciudat omul asta si plin de frustrari. Cica la el in iran sunt doar medici si ingineri. In fine, rusinica adevarului pt ca colaboreaza cu un cocalar din asta de tip fanatik. blya!

+1 (3 voturi)
ardi
15.03.2018, 00:45:41

Nu am știut. Credeam că este un alogen aclimatizat și scrie pentru o pâine cinstită la „Adevărul”. Faptul că scrie nu mă deranjază, dar mixează aceiași varză cu un debit demn de fluviul Amazon. Sunt curios ce fac redactorii șefi, cei responsabili de brendul „Adevărul”?...Cred că nu au obligația asumării unui număr de alogeni, ca pentru minoritățile naționale, că ar fi de tot hazul.