Bomba serii: Djokovici, trimis acasă! Viza lui a fost anulată. Sârbul ratează Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

După mai bine de 9 ore, în care a fost reţinut pe aeroportul Tullamarine de la Melbourne, liderul mondial al tenisului masculin a fost expulzat.

Potrivit presei din Australia, Novak Djokovici a încheiat socotelile cu Australian Open 2022 (17-30 ianuarie), înainte de a începe turneul.

Pentru că, după un fiasco total, în care l-au reţinut în aeroport atât pe Nole, cât şi stafful său, australienii au ajuns la concluzia că Djokovici n-a furnizat dovezi suficient de puternice pentru a obţine o scutire medicală de la vaccinare. 

Această scutire fuseseă eliberată de două comisii care sunt implicate în Australian Open. Şi i-ar fi permis sârbului de 34 de ani să evolueze în primul Grand Slam al anului, unde e deţinătorul trofeului. Documentul n-a fost acceptat însă de Poliţia de Frontieră, aşa că Djokovici va fi trimis înapoi în Serbia şi va rata Australian Open 2022. 

CITEŞTE ŞI:

Djokovici, prima imagine din captivitate: Gestul sârbului din fereastra hotelului VIDEO

Djokovici, circul jenant continuă: Ce urmează după ce viza sa a fost anulată

Serbia, susţinere fantastică pentru Djokovici: Preşedintele ţării a publicat un mesaj superb

Prim-ministrul Australiei îl face KO pe Djokovici: Mesajul său tăios a încheiat subiectul

2.000 de puncte va pierde Novak Djokovici în clasamentul mondial pentru că nu va fi lăsat să joace la Australian Open, unde era deţinătorul trofeului.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite