VIDEO Tragedie în box. Un pugilist de 23 de ani a murit din cauza pumnilor primiţi în ring. Imaginile sunt greu de vizionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Boxul profesionist a mai făcut o victimă. De această dată, un tânăr pugilist a murit la puţin timp după ce a părăsit ringul de box.

Oscar Gonzales, poreclit Fantoma, era un sportiv mexican de viitor, care până la 23 de ani strînsese 23 de victorii (14 prin KO) şi avea în palmares doar 4 înfrângeri. Din păcate pentru el, cea de-a cincea i-a adus chiar moartea, într-un meci cu compatriotul său, Jesus Galicia, contând pentru centura de argint a WBC. Oscar a fost făcut KO în repriza a 11-a şi a decedat la spital, unde medicii au constatat că suferise lovituri puternice în zona capului. 

"E o situaţie foarte, foarte tristă pentru boxul mondial. Avem o poliţă de asigurare pentru familia lui în valoare de 50.000 de dolari”, a declarat secretarul general World Boxing Council, Mauricio Sulaiman, pentru presa din Mexico City, acolo unde a avut loc şi lupta.

 Acesta este al doilea caz de deces după un meci de box, petrecut în ultim,ele trei luni în Mexic, după ce Francisco „Frankie”Leal a murit în noiembrie 2013, la câteva zile după ce a fost făcut knockout de Raul Hirales. 

Imaginile cu KO suferit de Oscar Gonzales dar şi cu încercările disperate ale medicilor de a-l aduce la viaţă sunt şocante.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite