Boxul, străbătut de o tragedie: o sportivă de doar 18 ani a fost găsită moartă în locuinţa sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicola Rattray a murit la doar 18 ani
Nicola Rattray a murit la doar 18 ani

Boxul englez a primit o veste tristă, după ce o sportivă în vârstă de doar 18 ani a murit, la scurt timp după ce devenise mamă şi revenise în ring.

Nicola Rattray a fost găsită la domiciliul său din Inverness, Scoţia. În vârstă de 18 ani, aceasta a murit la scurt timp de la reluarea antrenamentelor la Merkinch Hall, după ce devenise mamă, în martie 2018. Despre cazul menţionat, Poliţia a anunţat că nu există suspiciuni în privinţa morţii sportivei. 

Previzibil, cei din jurul ei au fost şocaţi de vestea primită, unul dintre antrenorii de la clubul de box, Laurie Redfearn, declarând: „Am văzut-o la sparring şi la antrenamente şi arăta mai bine ca niciodată. Părea fericită. Nu mi-a venit să cred, când am aflat. Este teribil. Toţi suntem îndureraţi. Avea doar 18 ani, era o fată minunată”.

„Viaţa tuturor a fost dată peste cap de dispariţia neaşteptată a lui Nicola Rattray. Toţi cei care au cunoscut-o pe Nicola ştiu ce fată minunată a fost şi va rămâne. A fost extrem de talentată, a fost pasionată de box dar, cel mai important, a dorit să fie cea mai bună mămică pentru fetiţa ei. Este o perioadă grea pentru toată lumea, mai ales acum când se apropie Crăciunul. Noi toţi dorim ca Breigha să crească ştiind cât de mult a iubit-o mama ei”, a fost mesajul apropiaţilor, potrivit „Daily Mail”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite