Brazilia învinge dramatic Costa Rica, golul descătuşării a venit în prelungirile partidei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala Braziliei s-a chinuit serios să treacă de Costa Rica. A fost 2-0 pentru Selecao, cu golurile marcate de Coutinho şi Neymar în prelungirile partidei, în minutele 91 şi 97.

La o zi după ce Argentina a fost bătută clar de Croaţia, Brazilia a suferit şi ea enorm în meciul cu mult mai puţin cunoscuta Costa Rica. Jucătorii brazilieni au intrat pe vârfuri şi abia în repriza a doua au pornit atacuri în valuri spore poarta lui Keylor Navas. 

Costaricanii au rezistat la ocaziile lui Coutinho şi Casemiro şi s-au apărat eroic. 

În minutul 77, arbitrul olandez Bjorn Kuipers a dictat 11 metri pentru Brazilia, după ce Neymar a simţit o mână pe el şi a căzut imediat. Kuipers a consultat apoi faza pe monitor şi a revenit asupra deciziei. 

În minutul 90 plus unu, Coutinho, cel care marcase şi cu Elveţia, a adus golul descătuşării cu un şut din interiorul careului. La ultima fază, în al şaptelea minut de prelungiri, Neymar a dus scorul la 2-0. 

Brazilia are acum patru puncte în clasament. Serbia are trei, Elveţia unu şi Costa Rica zero. În această seară se vor întâlni Elveţia şi Serbia. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite