Brazilia a spulberat SUA, Mexicul a ţinut Argentina în şah până s-a supărat Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leo Messi
Leo Messi

Argentina şi Brazilia, cele două mari puteri ale fotbalului sud-american, au jucat partide amicale azi -noapte, ambele având ca disputare Statele Unte ale Americii.

Naţionala Braziliei a învins cu 4-1 echipa gazdă, SUA, într-un meci disputat la Foxborough (Massachusetts). Golurile au fost marcate de Hulk (min. 9), Neymar (min. 51 şi 67), Rafinha (min. 64), respectiv Williams (min. 90). Pentru Neymar, starul naţionalei braziliene, meciul a avut o însemnătate aparte. Jucătorul Barcelonei a devenit fotbalistul cu cea mai mare eficacitate pentru vârsta lui, 23 de ani, din istoria fotbalului. Până la această vârstă a reuşit să marcheze 46 de goluri, ceea ce este o performanţă extraordinară. În plus, a oferit şi 24 de pase de gol.  

În Texas, naţionala Argentinei a fost ţinută în şah 85 de minute de reprezentativa Mexicului, care a condus-o cu 2-0. Aguerro a redus din handicap în minutul 86, iar Messi a egalat în minutul 89, evitând înfrângerea echipei lui. Messi a ajuns la 49 de goluri la naţională, în 195 partide.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite