Bucureştiul primeşte vizita stelelor tenisului: BRD Năstase-Ţiriac debutează în weekend. Ce mari jucători vin la noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gael Monfils (numărul 18 mondial) şi-a anunţat prezenţa la BRD Năstase-Ţiriac
Gael Monfils (numărul 18 mondial) şi-a anunţat prezenţa la BRD Năstase-Ţiriac

Iubitorii sportului alb din România vor fi răsfăţaţi în acest weekend: pot savura meciurile Canada – România la Fed Cup la televizor (Dolce Sport) şi pot asista din tribune la partidele din BRD Năstase-Ţiriac, găzduite de „Arenele BNR“.

Va fi o ediţie aniversară, a 20-a, care va debuta sâmbătă, finala fiind programată pentru duminica viitoare, 26 aprilie. 

De categoria ATP 250, dotat cu premii totale de 426.605 de euro (câştigătorul de la simplu va lua 80.000 de euro), turneul va aduna 32 de jucători pe zgura bucureşteană, în primul tur, la simplu. La dublu, vor concura 16 jucători, iar învingătorul va primi un cec în valoare de 24.280 de euro.

Intrarea e liberă pentru publicul larg, sâmbătă şi duminică (calificări), iar juniorii până în vârsta de 16 ani legitimaţi la cluburile de tenis, copiii cu vârsta preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi între 20-23 aprilie, în limita a 500 de intrări pe zi. În rest, preţul biletelor variază între 15 şi 50 de lei, ele fiind disponibile în reţeaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, librăriile Cărtureşti, Humanitas) şi online pe www.eventim.ro. 

Tichetele pentru ultimele două zile ale turneului au fost deja epuizate. Sâmbăta viitoare, pe lângă confruntările din semifinale, se va disputa şi meciul demonstrativ la care vor participa Henri Leconte, Mansour Bahrami, Ilie Năstase şi Andrei Pavel. 

Simon, Baghtadis, Tipsarevici, Monfils

Învingătorul de anul trecut, bulgarul Grigor Dimitrov, nu va fi prezent la Bucureşti pentru a-şi apăra titlul, însă turneul bucureştean nu va duce lipsa de vedete. Francezul Gilles Simon (13 ATP), învingător aici în 2012, 2008 şi 2007, e cel mai bine clasat jucător de pe tabloul principal. Maco Baghtadis, finalist la Australian Open în 2006, şi Janko Tipsarevici, fost număr 8 mondial, şi Gael Monfils (18 ATP), sunt alte vedete ale turneului. 

4 români vor juca la BRD Năstase-Ţiriac: Victor Hănescu (153 ATP), Marius Copil (170 ATP), Adrian Ungur (181 ATP) şi Patrick Ciorcilă (1.092 ATP).      
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite