Bucurie în stare pură: Antrenoarea Biancăi Ghelber, copleşită de lacrimi după aurul elevei sale VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Melinte, încântată după rezultatul de la Europenele găzduite de Munchen
Mihaela Melinte, încântată după rezultatul de la Europenele găzduite de Munchen

Scene emoţionante pe pista de atletism, la Munchen, după triumful Biancăi! Mai ales că în tribune s-au aflat soţul şi fiica sportivei, antrenoarea ei, Mihaela Melinte, o parte dintre sportivii delegaţiei tricolore, dar şi rude ale Biancăi care locuiesc în Germania.

Prima care a comentat aurul câştigat de Ghelber a fost Mihaela Melinte. Asta până când lacrimile i-au întrerupt discursul: „Bineînţeles că sunt foarte fericită. Mi-am dorit această medalie, nu argint sau bronz. Se pare că Doamne-doamne a avut grijă de noi, având în vedere că am fost plecate de 4 luni de acasă. Sunt fericită...“.

VEZI INTERVIUL ACORDAT DE MIHAELA MELINTE

Bianca a sărbătorit victoria cu...Victoria, fiica ei de 7 ani pe care a luat-o în braţe chiar pe pistă. Când a venit în zona de interviuri, Ghelber cu greu şi-a găsit cuvintele. 

„Visez...Fascinant! Încă nu realizez, dar simt că medalia asta era pentru mine, sincer, şi mi-am dorit-o din tot sufletul. Mi-am dorit foarte mult ca familia mea să fie la o competiţie mare cu mine şi asta s-a întâmplat aici. Mă bucur mult că au fost cu mine aici, m-au susţinut şi mi-au dat forţă şi putere. Am trăit această finală cu emoţie, cu stres şi cu dorinţă de a câştiga. Când am văzut că sunt campioană europeană, a fost o bucurie imensă. Mi-am dorit asta din tot sufletul. În primul rând, mi-am dorit o medalie, nu neapărat să câştig locul 1. Deşi mi-am dorit şi asta, dar nu m-am gândit la acest obiectiv, că era prea mult“, şi-a început Bianca discursul.

„Am 22 de ani de sport şi e prima mea medalie la seniori. Am muncit mult, mult pentru ea. Muncă şi dăruire. Am fost plecată atât de mult timp de lângă familie, plus multe alte sacrificii... Dar Dumnezeu m-a ajutat. Eu sper să fiu bine până la Paris (n.r. – Jocurile Olimpice de la Paris, în 2024) şi acolo să fiu cea mai puternică şi să-mi îndeplinesc visul“, a completat sportiva de 32 de ani.

VEZI INTERVIUL ACORDAT DE BIANCA GHELBER

CITEŞTE ŞI:

Jurnalism de calitate: Text superb după aurul Biancăi Ghelber, la aruncarea ciocanului

Bianca Ghelber, superbă: A sărbătorit aurul european cu steagul României într-un mod spectaculos VIDEO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite