Sport

articolul anterior articolul urmator

Bulgaria ne arată că există viaţă şi după COVID: Decizie curajoasă luată de autorităţi

1
4 Jun 2020 07:12:50
Autor: Amir Kiarash

Din această zonă a Europei, România pare a fi ţara care amână, cât se poate de mult, măsurile de relaxare, aşteptând, în continuare, o posibilă explozie a numărului de cazuri.

Pandemia de coronavirus a ajuns să fie ţinută sub control în mai toată Europa şi inclusiv România a trecut, după spusele autorităţilor, de momentul de vârf. 
 
Doar că, dacă în alte ţări, această situaţie a permis de mult o relaxare a măsurilor de restricţie, în România abia de trei zile am trecut de etapa a doua şi mai avem de aşteptat vreo 11 zile pentru a atinge următoarea fază. Sportul se află printre victimele principale ale acestei situaţii şi, pe când în alte locuri competiţiile s-au reluat, noi, deocamdată, mai aşteptăm. 
 
Iar, la începutul săptămânii, Ministerul Sporturilor a reconfirmat că, odată cu reluarea Ligii I, la 12 iunie, nu se pune problema revenirii fanilor pe stadioane. Cel puţin, nu deocamdată.
 
Prin comparaţie, campionatul Bulgariei se va relua, începând de mâine, iar fanii vor fi în tribune! Ministerul Sănătăţii a dat undă verde pentru ca suporterii să meargă la meciuri, cu o singură condiţie: doar 30% din capacitatea arenelor să fie folosită.
 
Bulgaria a avut până acum 2.560 de cazuri de coronavirus şi 146 de decese.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Alexandru Preda
4.06.2020, 13:10:52

În Bulgaria nici nu a fost epidemie.. Ce atâta curaj??? Dacă ar fi fost epidemie, era nu curaj, ci inconștienta.