Burleanu a dezamăgit un om care l-a susţinut: Victoraş Iacob a povestit tratamentul de care a avut parte la FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul atacant al Stelei a ieşit din conducerea administrativă a Federaţiei Române de Fotbal (FRF), la sfârşitul anului 2015, iar acum a detaliat motivele care au contribuit la decizia sa.

Victoraş Iacob a fost alături de Răzvan Burleanu, înainte ca acesta să câştige alegerile de la 5 martie 2014. Ulterior, Iacob a fost cooptat în Comisia Tehnică FRF, mutare ce i-a atras mai multe critici lui Burleanu.

Asta deoarece, cât timp a jucat, Iacob n-a fost un membru marcant al fotbalului românesc, având cele mai bune perioade din cariera sa la Oţelul, Steaua şi Iraklis (Grecia), marcând 13 goluri la fiecare formaţie. Cum a surprins numirea sa la FRF, la fel de ciudată a fost şi plecarea lui Iacob. Astăzi, într-o intervenţie la Digi Sport Matinal, „Jancker“ a explicat ce s-a întâmplat.

Ce a spus?

„N-avea sens să mai stau. Am considerat că nu mă mai regăsesc în ceea ce făceam la federaţie, în modul în care evoluau lucrurile. Nu mă refer la poziţia pe care mă aflam, aceea de membru la Comisia Tehnică, ci la ceea ce puteam, efectiv, să fac. În campanie, eu i-am spus lui Răzvan (n.r. – Burleanu) că-l ajut doar în perioada până la alegeri, dar mi-a răspuns să-şi doreşte să rămân alături de el, dacă va fi să câştigăm şi pe o funcţie pe care mi-o voi alege eu. La puţin timp după ce a fost ales preşedinte mai mulţi oameni au început să-mi transmită că ar fi mai bine să nu mai apar în presă şi să dau declaraţii. Mi s-a părut cel puţin ciudat! Nu regret experienţa de acolo, dar am plecat cu un gust amar pentru modul în care ne-am despărţit. Mi-aş fi dorit o întâlnire amicală, să ne strângem mâna şi gata, dar totul a fost altfel... E OK, însă, eu nu port pică nimănui“, a declarat Iacob.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite