Burleanu, interzis la căpătâiul lui Daniel Prodan! Mesajul preşedintelui FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Prodan va fi înmormântat astăzi, de la ora 14.00, şi majoritatea colegilor de la Steaua şi de la echipa naţională vor fi prezenţi la funeralii.

Ieri, trupul lui Daniel Prodan a fost depus la Arena Naţională şi sute de oameni şi-au putut lua rămas bun de la Didi. Preşedintele Răzvan Burleanu a avut interzis la funeralii, conform jurnalistului DolceSport Silviu Tudor Samuilă. Acesta susţine că bodyguarzii aveau ordin să nu permită accesul lui Burleanu la căpătâiul fostului mare internaţional.

Burleanu oricum nu a venit, iar preşedintele FRF a lăsat un mesaj pe pagina sa personală, explicând de ce nu merge la înmormântare: "Astăzi pleacă dintre noi un fotbalist excepţional şi un patriot, Daniel Prodan, a cărui carieră va rămâne un reper pentru generaţiile viitoare. Indiferent de ce se poate întâmpla în viaţă între oameni, respectul meu pentru performanţele unui asemenea jucător va rămâne totdeauna acelaşi.

Nu am dorit ca prin prezenţa mea la ceremonia funerară de astăzi să nasc eventuale reacţii din partea unora care îşi promovează interesele personale în fotbal, manifestări care să întineze memoria celui care a fost Daniel Prodan. Dumnezeu să-l ierte şi să îl odihnească în pace!", a scris Burleanu pe site-ul personal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite