Sport

articolul anterior articolul urmator

Burleanu, interzis la căpătâiul lui Daniel Prodan! Mesajul preşedintelui FRF

2
19 Nov 2016 13:30:50
Autor: Alex Stefan
Daniel Prodan a fost în proces cu Răzvan Burleanu
Daniel Prodan a fost în proces cu Răzvan Burleanu

Daniel Prodan va fi înmormântat astăzi, de la ora 14.00, şi majoritatea colegilor de la Steaua şi de la echipa naţională vor fi prezenţi la funeralii.

Ieri, trupul lui Daniel Prodan a fost depus la Arena Naţională şi sute de oameni şi-au putut lua rămas bun de la Didi. Preşedintele Răzvan Burleanu a avut interzis la funeralii, conform jurnalistului DolceSport Silviu Tudor Samuilă. Acesta susţine că bodyguarzii aveau ordin să nu permită accesul lui Burleanu la căpătâiul fostului mare internaţional.

Burleanu oricum nu a venit, iar preşedintele FRF a lăsat un mesaj pe pagina sa personală, explicând de ce nu merge la înmormântare: "Astăzi pleacă dintre noi un fotbalist excepţional şi un patriot, Daniel Prodan, a cărui carieră va rămâne un reper pentru generaţiile viitoare. Indiferent de ce se poate întâmpla în viaţă între oameni, respectul meu pentru performanţele unui asemenea jucător va rămâne totdeauna acelaşi.

Nu am dorit ca prin prezenţa mea la ceremonia funerară de astăzi să nasc eventuale reacţii din partea unora care îşi promovează interesele personale în fotbal, manifestări care să întineze memoria celui care a fost Daniel Prodan. Dumnezeu să-l ierte şi să îl odihnească în pace!", a scris Burleanu pe site-ul personal.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Utilizator Adevărul
19.11.2016, 14:38:51

Comentariu considerat abuziv.

dracon
20.11.2016, 12:57:40

Ca sa vedeti marlaneala ,marlanii tot marlani si manelisti !

Modifică Setările