Burleanu l-a făcut KO pe Sandu, acum urmează Iorgulescu: ce lovitură pregăteşte pentru omologul său de la Ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Preşedintele federaţiei i-a scos treptat din joc pe Mircea Sandu şi pe oamenii săi. La ultima Adunare Generală, el s-a contrat şi cu şeful LPF, ceea ce a trădat tensiunile dintre cei doi.

Iorgulescu l-a atacat verbal pe Burleanu, atunci când acesta a susţinut că nu ştia ce conţine pachetul de beneficii pe care Comitetul Executiv l-a aprobat pentru Mircea Sandu. 

Burleanu s-a referit la renta viageră de 5.000 de euro lunar pe care vrea să o elimine. Auzind cele spuse de şeful FRF, Iorgulescu l-a făcut „mincinos“ pe acesta, iar conflictul a fost la un pas să degenereze.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, spune că Burleanu pregăteşte o lovitură dură pentru Gino şi forul condus de acesta.

Ce a spus?

„Vă spun, în premieră, din informaţiile pe care le am, Liga Profesionistă s-ar putea desfiinţa. În curând, va începe un mare război între Ligă şi Federaţie. O să vedeţi.  De ce? Pentru că Federaţia intenţionează să organizeze ea campionatul românesc, mai ales acum când a fost redus la 14 echipe şi e mult mai simplu de administrat, şi atunci ce rost îşi mai are Liga!? Asta e miza războiului care, daca va începe, are şanse mari să fie câştigat de Federaţie. Nu uitaţi că LPF funcţionează în baza unei convenţii cu FRF-ul, care se semnează anual. Dacă nu se mai semnează această convenţie, se va întâmpla exact ce vă spun eu“, a declarat Dragomir pentru Digi Sport.

El a dezvăluit că desfiinţarea Ligii a fost o mutare pe care a încercat-o şi Mircea Sandu, cât timp a condus FRF. „Evident că a încercat şi Mircea Sandu aşa ceva, când eram eu la Ligă, însă am fost prea puternic pentru ei, iar intenţia lor nu s-a materializat“, a încheiat fostul preşedinte LPF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite