Burleanu îi dă şah-mat lui Iorgulescu şi îl ironizează iar pe Balaj: „Felicitari, aţi format o echipă de fotbal!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal a aprobat “principiul solidarităţii” prin care un procent de 5% din drepturile de televizare a meciurilor din Liga I s-ar îndrepta către echipele din Liga a II-a şi a III-a, în ciuda împotrivirii lui Gino Iorgulescu.

Împotriva adoptării principiului au fost 10 echipe din Liga I şi fostul arbitru Cristian Balaj: "Felicitari, aţi format o echipă de fotbal", le-a spus Burleanu celor care au votat împotrivă.

Preşedintele LPF Gino Iorgulescu, a declarat: "Articolul 8 este unul nou, vorbiţi de solidaritate, ştim unde este bătaia, este la drepturile TV, să vă dea liga profesionistă nişte bani pentru Liga a II-a. Noi am luat o hotărâre, LPF nu este de acord cu solidaritatea. Liga are un contract comercial, deci s-ar putea vorbi şi de solidaritate inversă. Să daţi bani şi de la jocurile echipelor naţionale. Nu e normal să interveniţi într-un contract comercial. Nu aş vrea să intre cu ea în zona penală. Nu o iau personal că sunt incomod şi că trebuie să mă excludeţi pe mine, dar se mai elimină un membru al Comitetului Executiv de la Liga I. Nu cred că e normal ca Liga I să fie pe picior de egalitate cu Liga II". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite