Dan Petrescu îşi poate îndeplini acum visul! 5 echipe din Premier League sunt în căutarea unui antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce s-a despărţit de Dinamo Moscova, Dan Petrescu are drum deschis spre Albion, acolo unde mai multe formaţii vor să schimbe antrenorul.

Numele lui Dan Petrescu a fost asociat cu mai multe echipe din Anglia, "Bursucul" având o cotă bună în insulă. Antrenorul român a fost dorit de Sunderland sau de Crystal Palace, dar a refuzat de fiecare dată, alegând să continue treaba la Dinamo Moscova.

Acum, că Petrescu s-a despărţit de Dinamo Moscova, tehnicianul s-a transformat într-o ţintă pentru echipele din Anglia. În special pentru cele aflate în coada clasamentului, într-o situaţie disperată.

Sunderland l-a schimbat pe DiCanio cu Gus Poyet, fostul coechipier al lui Dan Petrescu de la Chelsea, însă rezultatele au fost la fel de proaste. Sunderland, echipă care şi-a manifestat interesul în trecut pentru Petrescu, are nevoie de un miracol pentru a se salva de la retrogradare.

Norwich a ales, pentru moment, o soluţie temporară, numindu-l la echipă pe Neil Adams, antrenorul de la formaţia a doua. Norwich e la 5 puncte de retrogradare, dar are un program infernal, urmând a întâlni Liverpool, Man united, Chelsea şi Arsenal în ultimele 5 etape.

Fulham şi Cardiff sunt şi ele în situaţii disperate. În schimb, Crystal Palace, echipă care l-a dorit pe Dan Petrescu, a reuşit revirimentul cu Tony Pulis.

În fine, adevărata lovitură pentru Dan Petrescu ar fi semnarea unui angajament cu Tottenham. Londonezii au anunţat că vor numi un antrenor la finalul sezonului, iar Louis van Gaal a fost numele ales. Doar că olandezul a primit  o ofertă consistentă şi de la Spartak Moscova- 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite