Buzărnescu, drama continuă: Mihaela a pierdut, din nou, primul meci disputat într-un turneu. Cifre teribile în 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu ocupă locul 47 în clasamentul mondial publicat astăzi, însă, la ce joacă, indiferent de suprafaţă, riscă să ajungă până aproape de locul 200 până la finalul anului.

Mihaela Buzărnescu lasă impresia că i s-a şters tenisul din cap! Revelaţia sezonului trecut e ciuca bătăilor în circuitul feminin de aproape un an. Mai precis, din luna august 2018, de când s-a accidentat într-o partida din Rogers Cup cu Elina Svitolina.

Chiar dacă, ulteior, s-a refăcut şi n-a mai avut nicio problemă medicală serioasă, „Miki“ tocmai a ajuns la un bilanţ îngrozitor în acest sezon: 7 victorii, 19 înfrângeri! Iar dintre aceste 19 eşecuri, 10 au venit în primul meci al diferitelor turnee!

Astăzi, pe iarba de la Eastbourne, Buzărnescu a cedat tot în turul I, scor 4-6, 4-6, cu Jelena Ostapenko (35 WTA). Meciul a durat o oră şi 33 de minute. 

În ambele seturi, a şocat modul în care românca a „reuşit“ să-şi piardă avansul. Mai întâi, în primul set, ea a condus cu 4-2, după care n-a mai luat niciun game, iar apoi, în setul doi, a fost întoarsă, deşi a avut, la un moment dat, 3-1 şi 4-2!

În următorul clasament WTA, Buzărnescu va cădea până pe locul 52.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite