Buzărnescu, noroc fabulos: Cum a strâns aproape 200.000 de euro printr-o conjunctură favorabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

Dacă „Miki“ a avut un ghinion teribil, în acel meci din 2018, în care s-a „rupt“, când era pe val, cu şanse de a intra în Top 20 mondial, ulterior, norocul şi-a întors faţa spre ea.

Mai precis, în acest sezon. Pentru că, pentru al treilea Grand Slam consecutiv, Buzărnescu a fost promovată pe tabloul principal, beneficiind de o conjunctură favorabilă. Informaţia a fost furnizată de jurnalistul freelancer, Daniel Radu, pe contul său de Facebook: „Şansa e de partea Mihaelei Buzărnescu, din nou. A acces în ultimul moment şi pe tabloul principal de la Wimbledon, cu clasamentui ei protejat (104 SR), la fel ca la Roland Garros. Felicitări!“.

La Australian Open, Buzărnescu a pierdut meciul decisiv din calificări, cu puştoaica Whitney Osuigwe (19 ani, 215 WTA). Chiar şi aşa, a fost promovată, ulterior, pe tabloul principal din postura de lucky-loser!

La French Open, Buzărnescu ar fi trebuit să câştige trei partide pentru a intra pe tabloul principal. A fost scutită însă de această misiune, ajungând în turul I, după retragerea lui Kirsten Flipkens. Intrarea lui Buzărnescu pe tabloul principal de la Roland Garros a fost o mare lovitură financiară, în valoare de 60.000 de euro. Ulterior, avansând în turul II, „Miki“ a plecat acasă, cu un cec în valoare de 84.000 de euro.

În fine, acum, prin promovarea ei pe tabloul principal de la Wimbledon, Buzărnescu va primi aproape 56.000 de euro. Dacă ar fi fost nevoită să evolueze în calificări, sportiva de 31 de ani ar fi încasat următoarele sume: 9.900 de euro (turul I), 18.000 de euro (turul II) şi 29.700 de euro (turul III).

63.500 de euro a primit Mihaela Buzărnescu după promovarea ei pe tabloul principal de la Australian Open din postura de lucky-loser.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite