Buzărnescu, plină de optimism înaintea marelui meci cu Cehia: De ce e sigură că fetele vor rezista într-o atmosfera ostilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

Ostrava va găzdui la 9 şi 10 februarie meciurile din cadrul Fed Cup, iar echipa care se va impune va avansa în semifinalele competiţiei.

La fel ca şi Simona Halep, Mihaela Buzărnescu a comentat şi ea absenţa lui Kvitova, finalista de la Australian Open urmând să lipsească din echipa Cehiei din dorinţa de a se concentra asupra parcursului ei din circuitul feminin.

„E o partidă grea, cehoaicele au jucătoare foarte bune şi foarte experimentate. Faptul că Petra nu vine e un avantaj pentru noi, dar trebuie să ne gândim doar la echipa noastră şi la ce avem de făcut. Ştim cum e publicul lor. Am jucat, anul trecut, la Praga finala contra Petrei. Eu sunt obişnuită şi cred că şi celelalte jucătoare se vor adapta. Eu mă simt bine pe hard (n.r. – suprafaţa pe care se va juca la Ostrava) şi sper că voi putea juca la un nivel foarte ridicat“, a spus Buzărnescu.

Aceasta a salutat, la rândul ei, succesul obţinut de Niculescu şi de Begu în Thailanda: „Cu siguranţă, vor veni foarte încrezătoare. Ele mereu au jucat foarte bine împreună şi asta poate fi un plus pentru noi“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite