Buzărnescu, o poveste demnă de Hollywood: Câte rachete avea în luna februarie a acestui an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep e cea mai populară jucătoare de tenis din România, însă Mihaela Buzărnescu (30 WTA) merită o atenţie mai mare pentru modul în care a ajuns în elita sportului-alb.

Mihaela Buzărnescu a învins a patra jucătoare a lumii la French Open, iar victoria cu Elina Svitolina a venit chiar de o manieră categorică.

A fost cel mai important succes din cariera lui Buzărnescu după multe accidentări grave care au ţinut-o în subsolul clasamentului mondial până acum un an. Din cauza acestei situaţii, „Miki“ n-a avut o situaţie materială strălucită, ea adunând până la 30 de ani doar 547.605 de euro din tenis. E o sumă mică, în condiţiile în care din ea se scad multe cheltuieli şi taxe într-un sport extrem de costisitor.

De altfel, invitată în luna februarie la Digi Sport, Buzărnescu a făcut o dezvăluire incredibilă.

Ce a spus Buzărnescu?

*Am doar trei rachete, atât, a patra e puţin crăpată, o ţin pentru antrenamente. Firma Wilson, pe care o reprezint, mi-a spus că nu mai produce aceste rachete. 

*Dacă vreau să semnez contract cu ei trebuie să-mi aleg un model nou. Anul trecut, le-am cumpărat de pe Ebay şi am găsit şi pe Amazon unele folosite, dar le-am spart. Niciodată n-am spart atâtea rachete.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite