Buzărnescu, probleme cu lenjeria intimă: Anul trecut, i s-au văzut chiloţii, acum a încurcat-o bustiera VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

Pentru al doilea an la rând, apariţia Mihaelei Buzărnescu la Wimbledon a ridicat nişte sprâncene. Şi, din nou, din cauza vestimentaţiei jucătoarei din România.

Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 127 WTA) s-a aflat în grupul celor şase românce care au trecut în turul II de la Wimbledon. Doar că meciul ei din runda inaugurală a fost precedat de un moment ciudat.

Concret, „Miki“ a fost trimisă înapoi la vestiar, înaintea duelului pe care, ulterior, l-a câştigat cu Nastasja Mariana Schunk (154 WTA), scor 6-4, 6-2. Iar asta pentru că supervizorul meciului a sesizat că sunt probleme cu bustiera sportivei din România. Aceasta era de culoare neagră, iar la Wimbledon, potrivit tradiţiei, sportivii trebuie să joace în alb complet.

După meci, Buzărnescu a explicat pentru Eurosport, postul care transmite Wimbledon, ce s-a întâmplat exact: „Bustiera mea avea prea mult negru şi se vedea. Cea albă pe care o aveam eu era transparentă şi se vedea tot pe dedesubt. Nu puteam să o port, aşa că am împrumutat bustiera antrenoarei mele ca să pot juca. Ne-am descurcat“.

În turul II de la Wimbledon, joi, Buzărnescu o va întâlni pe Cori Gauff (12 WTA). Americanca a învins-o pe Gabriela Ruse (54 WTA) în runda inaugurală, scor 2-6, 6-3, 7-5.

Buzărnescu, apariţie incendiară, la Wimbledon 2021

Revenind la Mihalea Buzărnescu, aceasta a fost în prim-plan şi anul trecut, la Wimbledon, din cauza modului în care şi-a făcut apariţia pe teren. În partida din prima rundă, pierdută cu Venus Williams, „Miki“ a apărut pe teren cu o fustă atât de scurtă, încât, în anumite momente din joc, i se vedeau chiloţii. Iată imaginile:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite