Ca-n Vestul Sălbatic: Filip Jazvici a sărit la bătaie după ce Hermannstadt l-a pus pe liber. S-a deschis dosar penal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filip Jazvici (centru)
Filip Jazvici (centru)

Bătăile au depăşit, deocamdată, numărul etapelor jucate în acest sezon de Liga I. După ce Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa după partida Astra – FC Botoşani, marţi, un oficial de la Hermannstadt a fost făcut KO de un jucător al echipei!

Pe scurt, mijlocaşul croat, Filip Jazvici (28 de ani), a fost anunţat de Răzvan Zamfir, directorul departamentului de scouting, că îi va fi reziliat contractul, întrucât nu mai intră în vederile antrenorului Costel Enache. Ce a urmat a fost povestit de preşedintele celor de la Hermannstadt, Iuliu Mureşan.

„Am luat decizia să renunţăm la doi-trei jucători. Unul dintre ei era Jazvici. Răzvan Zamfir i-a spus lui Jazvici la masă că urmează să aibă o discuţie. Răzvan i-a comunicat decizia clubului. Jucătorul i-a reproşat că îi spune aşa de târziu şi a început să-l înjure pe Răzvan, după aceea l-a lovit cu pumnul în faţă. După ce s-a ridicat, l-a mai lovit o dată. Am ajuns după jumătate de oră şi nu mi-a venit să cred. Jazvici a reacţionat ca un golan şi ar trebui arestat“, a declarat Mureşan. Acesta a insistat că fotbalistul celor de la Hermannstadt nu va scăpa ieftin, după acest episod incredibil.

„Nu e adevărat că Răzvan ar fi încercat să-l lovească primul. Fotbalistul a început totul, înjurându-l şi lovindu-l. Un golan ca el n-are ce căuta în fotbal! El e istorie pentru Hermannstadt! Nici nu mai contează cât mai avea contract. Răzvan şi-a scos certificat medico-legal, a fost şi la Parchet, a depus o plângere penală, iar justiţia urmează să-şi facă treaba“, a continuat preşedintele formaţiei sibiene. Mureşan a insistat că Jazvici trebuia să accepte decizia rezilierii contractului, fără să facă scandal, mai ales că are timp suficient să-şi găsească echipă.

„El a început să înjure, de parcă n-ar mai avea unde să se transfere. Perioada de transferuri mai durează o lună“, a adăugat Iuliu Mureşan.

„Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat“

Răzvan Zamfir, victima lui Jazvici, a oferit şi el detalii despre acest episod şocant printr-o intervenţie telefonică la Digi Sport. 

„E un gest huliganic, urât, care n-are loc într-un vestiar sau la un club. N-am avut nicio discuţie înainte şi aveam o relaţie foarte bună cu el. Şi acum, când vorbesc, nu-mi vine să cred. Nici nu mai ştiu cum s-a întâmplat. El n-a înţeles de ce îi spunem tocmai acum că renunţăm la el. I-am spus că nu e o chestie care i se întâmplă prima oară în viaţă. Toţi jucătorii care au plecat au fost plătiţi la zi. A depăşit orice limită. Sunt lucruri peste care nu se poate trece. Voi merge până la capăt. Mi-am contactat avocaţii“, a spus Zamfir. Acesta a colaborat cu Jazvici, pe când cei doi se aflau la CFR Cluj, în sezonul 2014-2015.

Astăzi, după izbucnirea scandalului, mijlocaşul croat a oferit o prima reacţie pentru gsp.ro: „Toate chestiile care s-au scris şi s-au vorbit despre mine au fost doar minciuni. Pot să vă spun doar că el (n.r. - Răzvan Zamfir) a sărit primul pe mine şi eu m-am apărat. Imaginea mea nu va avea de suferit, va rămâne aceeaşi şi după terminarea acestei poveşti. Toată lumea va vedea ce au făcut cei de la club faţă de mine“.

În partea a doua a stagiunii trecute, Jazvici a semnat cu Hermannstadt pentru care a bifat 17 apariţii în campionat, plus două goluri.

4 e numărul echipelor din Liga I la care a jucat Filip Jazvici: CFR Cluj, Târgu Mureş, CS U Craiova şi Hermannstadt.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite