Cad la pace? CSA Steaua a invitat gruparea lui Becali la negocieri. Când vor avea loc discuţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României a pierdut procesul cu CSA Steaua, a renunţat la siglă, iar Valeriu Argăseală a anunţat că negocierile între părţi s-au încheiat. Surpriză însă astăzi, când clubul sportiv a transmis un comunicat interesant.

Gruparea patronată de Gigi Becali a pierdut procesul cu CSA legat de marca Steaua, în urma unei decizii date de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, apoi şi-a luat primele măsuri de siguranţă. 

Pe 13 ianuarie, Valeriu Argăseală a anunţat că clubul patronat de Becali a depus la OSIM trei variante de siglă, schimbările la nivelul echipamentului de joc şi încheierea negocierilor cu CSA. 

Surpriză însă astăzi, când clubul sportiv a emis un comunicat în care invită la negocieri Consiliul de Conducere al echipei de fotbal, discuţiile urmând să aibă loc joi, de la ora 15.00

Comunicat Biroul de presă al CSA Steaua:

"Clubul Sportiv al Armatei menţine disponibilitatea de a purta în continuare discuţii cu reprezentanţii societăţii comerciale care administrează echipa de fotbal pentru identificarea soluţiilor legale care să vină în sprijinul promovării valorilor sportului românesc.

Astfel, joi, 15 ianuarie, începând cu orele 15:00, conducerea Clubului militar invita Consiliul de Conducere al echipei de fotbal, la sediul CSA Steaua Bucureşti, pentru o întâlnire oficială în vederea clarificării situaţiei generate.

Clubul Sportiv al Armatei 'Steaua' a militat întotdeauna şi o va face în continuare pentru promovarea performantelor fenomenului sportiv românesc".

Citeşte şi 

OSIM face lumină în cazul Steaua: "Schimbarea numelui echipei nu face obiectul hotărârii ICCJ"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite