Calendarul evenimentelor sportive: care sunt marile competiţii ale anului 2018

0
Publicat:
Ultima actualizare:

2018 va fi anul a două competiţii majore, Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang şi Campionatul Mondial de fotbal din Rusia.

2018 va fi anul a două competiţii majore, Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang şi Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Din păcate, vom privi detaşaţi ambele întreceri: în sporturile de iarnă nu avem tradiţie şi nici aşteptări, iar la turneul final din Rusia nu ne-am calificat.

Vom avea însă emoţii, ca de obicei în ultimii ani, pentru Simona Halep şi poate că anul acesta va fi cel care va aduce, în sfârşit, un turneu de Grand Slam pentru jucătoarea de 26 de ani din Constanţa.  

Şi, sperăm noi, va fi anul în care echipa de Fed Cup a României va reveni în Grupa mondială, primul pas fiind o victorie împotriva Canadei în luna februarie, la Cluj-Napoca. 

Echipa de handbal feminin a CSM Bucureşti  va încerca să reediteze performanţa de acum doi ani, când a devenit „regina“ Europei, iar naţionala feminină de handbal a României va încheia anul cu Europeanul din Franţa. 

Dacă reprezentativa de rugby trebuie să obţină în acest an calificarea la Mondialul din 2019, naţionala de fotbal a României va avea primele meciuri oficiale abia în toamna lui 2018, când se intră în pâine în Liga Naţiunilor, o competiţie nou înfiinţată. 

Click pe imagine pentru a mări

INFOGRAFIE Evenimentele sportive ale anului 2018
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite