Calificare cu mari emoţii: formidabila Halep a câştigat un meci de 99 de minute în care a fost spulberată în setul doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constănţeanca de 22 de ani, actualmente numărul 7 în lume, a ajuns în sferturile turneului de la Indian Wells după o partidă extrem de solicitantă împotriva unei jucătoare, care a făcut senzaţii la Australian Open.

Simona Halep are şanse mari să urce până pe locul 5 în lume, atunci când WTA va publica noul clasament, la începutul săpătămânii viitoare. Sportiva de 22 de ani a ajuns, marţi seară, în sferturile turneului Indian Wells, după ce a trecut de Eugenie Bouchard (Canada), scor 6-2, 1-6, 6-4.

În vârsta de 20 de ani, adversara lui Halep a fost revelaţia turneului Australian Open, acolo unde a ajuns până în semifinale. N-a arătat însă jocul încântător de la Melbourne în primul set în faţa Simonei, care a câştigat lejer. Canadianca a revenit spectaculos în setul doi pe care şi l-a adjudecat cu 6-1!

În decisiv, Halep şi-a arătat clasa, chiar dacă Bouchard a încercat să ţină pasul cu ea. La un moment dat, canadianca a reuşit chiar un break, dar Simona a revenit şi s-a impus cu 6-4, obţinând calificarea în sferturi. Acolo, ea o va întâlni fie pe DellAcqua (Australia, numărul 78 în lume), fie pe Davis (SUA, numărul 66 mondial). 

Indiferent de numele adversarei, Halep porneşte cu prima şansă, iar în semifinale ar putea evolua împotriva lui Radwanska (numărul 3 în lume) sau împotriva lui Jankovici (numărul 8 WTA).

104

mii de dolari şi 215 puncte WTA şi-a asigurat Halep pentru parcursul de până acum la Indian Wells.

UPDATE 23.08 - Halep o va întâlni în sferturi pe australianca DellAcqua. Aceasta a obţinut calificarea, deoarece Davis (SUA) nu s-a prezentat la meci din cauza unor probleme medicale. Partida Halep - DellAcqua se va juca, miercuri seară, după meciul Raonic - Murray, dar nu mai devreme de ora 22.00. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite