Calm la TV, o „fiară“ pe Facebook: Balint a dat de pământ cu o parte din jucătorii Stelei după eliminarea din Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Balint, un analist elegant şi cu mult bun simţ
Gabi Balint, un analist elegant şi cu mult bun simţ

Analist la postul Digi Sport, fostul jucător al roş-albaştrilor a fost extrem de trist după Steaua – Dinamo Kiev, scor 0-2. Totuşi, a reuşit să-şi păstreze calmul la televizor, însă a izbucnit pe internet.

Gabi Balint e printre cei mai apreciaţi analişti care apar seara de seara la televizor. Un tip civilizat, cu o dicţie excelentă şi păreri pertinente. Mai mult, spre deosebire de alţi „analişti“, care ba sunt cu nasul pe sus, de parcă ar vorbi despre fizica atomică, ba nu ştiu să facă altceva decât ironii ieftine, Balint are mai mereu un discurs plin de bun simţ.

Totuşi, fostul stelist a fost foarte afectat de eliminarea echipei sale de suflet din Liga Europa. Dacă a reuşit să-şi stăpânească nervii, în direct, la Digi Sport, Balint a izbucnit pe Facebook.

Ce a scris?

„Aalborg pierde şi se bucură. Steaua se bucură (la golul lui Rio Ave) şi pierde. Nimic nu se pierde, ci totul se transformă...într-un eşec. Viaţa merge înainte, dar câţiva jucători sunt plafonati şi îi cam doare în pălărie de sigla care aparţine armatei. Cam atât despre seara friguroasă cu tribunele goale de pe Naţional Arena“, a fost mesajul postat de Balint.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite