De ce decarul lui Hagi nu poate să slăbească. Gică Popescu a povestit tot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tocmai la echipa lui Hagi, cel care, periodic, face o conferinţă de presă pentru a deplânge situaţia decarului în fotbalul românesc, purtătorul tricoului cu numărul 10 nu joacă.

S-au scurs 12 etape din actuala ediţie de campionat, însă decarul Viitorului, brazilianul Eric de Oliveira (33 de ani), are doar cinci apariţii pe teren în care a înscris de cinci ori.

Ultimul meci în care Eric a fost trimis pe teren a fost la 26 septembrie, dar nu în Liga I, ci în Cupa României. Şi nici atunci decarul lui Hagi n-a prins primul „11“, fiind trimis pe teren din minutul 69, în înfrângerea cu Sănătatea Cluj, scor 0-1.

Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, a dezvăluit la Telekom Sport motivul pentru Eric, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii I, nu mai prinde echipa.

Ce a povestit Gică Popescu?

*A fost o perioadă în care Gică (n.r. – Hagi) l-a ţinut departe de echipă din cauza greutăţii. E foarte exigent Gică la aceste detalii. Îl vedem pe Cristiano (n.r. – Ronaldo) cum arată când se dezbracă? N-are pic de grăsime. Nu te poţi antrena cu 4 kilograme în plus. N-ai cum, încep să te doară muşchii. 

*A zis că îi place să gătească (n.r. – Eric). Tu, ca jucător profesionist, nu trebuie să-ţi placă pizza. Sau trebuie să-ţi placă o dată. Toţi am mâncat când am fost sportivi, dar, dacă ai probleme cu greutatea, trebuie să te sacrifici. 

*Romario (n.r. – fostul mare fotbalist brazilian) avea o conformaţie aparte. Avea picioarele foarte groase. Nu prea făcea el abdomene, avea puţină burtică, dar la golurile pe care le dădea putea să vină cu doi saci de două kilograme. Dădea 30 de goluri pe sezon.

Sunt brazilian, am curu` mare, n-am ce face, ăla nu se dă jos. Eric la 2 februarie 2019  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite