Camelia Potec, impresionată de Jocurile Olimpice de la Soci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camelia Potec a fost invitată la Jocurile Olimpice de la Soci
Camelia Potec a fost invitată la Jocurile Olimpice de la Soci

Delegaţia română de la Jocurile Olimpice de Iarnă, care se desfăsoară la Soci între 7 şi 23 februarie, a fost susţinută în primele zile şi de fosta campioană olimpică la nataţie, Camelia Potec.

Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern s-a aflat pentru prima oară în postura de invitat special la un astfel de eveniment sportiv, de amploare mondială. Participantă la patru ediţii ale Jocurilor Olimpice de Vară, Camelia Potec a rămas impresionată de ce a văzut la Soci.

„În primul rând, este uimitor cum s-a reuşit construirea atâtor lucruri măreţe în trei ani şi jumătate. Am găsit la Soci sate olimpice cu condiţii excelente pentru sportivi, parcuri de distracţii, hoteluri, pistă de Formula 1, tuneluri în munţi, kilometri întregi de autostradă realizaţi într-un timp scurt sau o linie specială de tren care făcea legătura între cele trei sate olimpice şi între bazele de competiţii. Am avut norocul să avem şi vreme blândă la Malul Mării Negre. Ar mai fi fost atâtea lucruri de văzut. Mi-ar fi plăcut să urmăresc aproape toate întrecerile sportive de la Olimpiadă. M-am bucurat mult că ruşii ştiu cum să respecte şi să-şi arate aprecierea pentru sportiv“, a declarat Camelia Potec pentru www.iClara.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite