Campioana în exerciţiu de la Dubai, eliminată după ce a fost la cinci puncte distanţă de setul perfect!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Belinda Bencici, protagonista unui meci cum rar se vede în tenis
Belinda Bencici, protagonista unui meci cum rar se vede în tenis

Deţinătoarea trofeului de la Dubai a eşuat incredibil în primul tur la ediţia 2020, după un start fabulos în duelul din primul tur cu Anastaia Pavlyuchenkova: Belinda Bencici a câştigat primele 19 puncte ale meciului şi, la 4-0 şi 40-0, mai avea nevoie să câştige doar cinci puncte pentru a realiza un rarisim „golden set“ (n.r. - setul de aur, în care toate punctele disputate sunt câştigate de aceeaşi persoană).

Însă Pavlyuchenkova nu doar că a reuşit să evite ruşinea de a pierde primul set fără punct câştigat, dar, după ce a smuls game-ul de onoare, a început în setul doi o cursă fantastică de revenire, câştigând 12 dintre următoarele 14 game-uri ale meciului, pentru o victorie fantastică, 1-6, 6-1, 6-1. Astfel, a patra favorită a tabloului a spus adio întrecerii de la Dubai încă din primul tur, la fel ca şi Elina Svitolina, cap de serie 3

Cel mai cunoscut set de aur a fost reuşit de Yaroslava Shvedova (Kazahstan), în 2012, într-un meci din turul trei de la Wimbledon, contra italiencei Sara Errani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite