Sport

articolul anterior articolul urmator

Carlos Bilardo, antrenorul cu care Maradona a câştigat CM 1986, nu ştie de moartea fotbalistului! Care este motivul

0
28 Nov 2020 06:33:38
Autor: Vincentiu Mihaiu

Cu toată isteria mediatică iscată de moartea lui Maradona, exită cel puţin o persoană care nu a aflat de decesul marelui fotbalist.

Este vorba de Carlos Bilardo (foto dreapta, alături de Maradona), selecţionerul care a condus naţionala de fotbal a Argentinei la triumful de la Cupa Mondială din Mexic1986 şi în finala aceleaşi competiţii patru ani mai târziu, în Italia 1990. 
 
Fostul antrenor, în vârstă de 82 de ani, suferă de tulburări neurologice, iar familia sa consideră că o astfel de veste i-ar afecta foarte puternic sănătatea fragilă. Bilardo, care a afirmat în mai multe interviuri despre Diego că este "fiul pe care nu l-a avut", locuieşte într-un apartament din Buenos Aires, unde este îngrijit de infirmieri, care l-au restricţionat accesul la televizor.
 
"Nu pot să-i anunţ că a murit Diego. Infirmiera i-a spus că au tăiat cablul", a explicat, la Radio Provincia, Jorge Bilardo, fratele lui Carlos. 
 
Maradona a murit, miercuri, din cauza unui infarct în locuinţa sa din Tigre, unde se recupera după operaţia pe creier suferită la începutul lunii noiembrie, şi a fost înhumat a doua zi.
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările