Cătălin Moroşanu, acuze dure la adresa medicilor din Suceava, cel mai afectat loc de coronavirus din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Moroşanu, pugilist român FOTO Arhivă personală/Facebook
Cătălin Moroşanu, pugilist român FOTO Arhivă personală/Facebook

Pugilistul român Cătălin Moroşanu a adus o serie de critici la adresa sistemului medical din Suceava, unul dintre locurile greu încercate de coronavirus.

Cătălin Moroşanu a comentat situaţia de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Suceava, unde 90 de oameni dintre cadrele medicale şi personalul auxiliar au fost confirmate pozitiv având COVID-19. În acest context, boxerul consideră că medicii ar fi principalii vinovaţi, punctând faptul că unii dintre aceştia au un business din cabinetele particulare. 

„Situaţia de la Suceava a fost creată de medici”

„Situaţia de la Spitalul Judeţean Suceava a fost creată de medici! Mulţi dintre ei au cabinete particulare şi au tratat pacienţi care aveau coronavirus! Apoi, au venit la Spitalul Judeţean şi i-au infectat pe toţi colegii de muncă! Spitalul luase toate măsurile de protecţie, dar medicii sunt principalii vinovaţi! Colac peste pupăză, majoritatea medicilor şi-au luat concediu medical şi au tratament preferenţial faţă de oamenii de rând! Sunt pacienţi care stau câte 30 la o singură toaletă! Au dat bir cu fugiţii şi au lăsat Spitalul fără personal medical, situaţia este foarte gravă! Să nu-i mai considerăm eroi pe nişte oameni care nici măcar nu au mustrări de conştiinţă, singurii care au mai rămas sunt infirmierii, asistenţii medicali şi o parte din personalul medical. 

„Staţi în casă, dragi români, nu e de joacă”

Suceava trebuie închisă! Cine îi aprovizionează pe cei din carantină la domiciliu? Vă spun eu: NIMENI! Băieţii din înalta societate stau singuri în rezerve, iar românul de rând stă înghesuit în paturi, claie peste grămadă! Cazurile sunt mult mai multe decât spune media, dar domnul fost ministru Costache s-a gândit să testeze prima dată Bucureştiul! Staţi în casă, dragi romani, nu e de joacă! Dacă Guvernul nu cumpără testere pentru toată populaţia, riscăm să murim pe capete! O să revin cu noi informaţii”, afirmă Cătălin Moroşanu pe pagina lui de Facebook.

În vârstă de 35 de ani, Cătălin Moroşanu este considerat protagonistul uneia dintre cele mai de succes poveşti din kickboxing-ul mondial, sport pe care a început să îl practice, la 21 de ani, după un background în rugby. Câteva luni mai târziu, avea să participe la o selecţie Local Kombat, unde era prezent şi Mike Tyson şi învingea absolut toţi adversarii prin KO. Previzibil, acest lucru s-a propulsat, între timp fiind primul român care a luptat în K-1 Asia şi deţinând recordul de victorii consecutive în Superkombat, iar de-a lungul timpului a câştigat împotriva unor nume precum Mighty Mo, Anderson Braddock Silva, Carter Williams, Gary Goodridge sau Brian Douwes.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite