Cauzele eşecului! Mihaela Buzărnescu explică de ce a căzut peste 100 de locuri în clasamentul WTA, în decurs de numai trei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu este protagonista celei mai neaşteptate căderi în clasamentul WTA, ea ajungând pe locul 129 înainte de US Open.

LA sfârşitul lunii mai Mihaela Buzarnescu ocupa locul 33 in ierarhia mondiala, insa ulterior prabusire abrupta.Ea spune că accidentările sunt de vină pentru ceea ce a urmat în cariera ei.

"Nu este cea mai buna perioada a carierei. Accidentarile mereu revin si nu-mi dau pace, dar ma simt OK, intr-o oarecare masura, si ma bucur ca ma aflu aici (n.r. la US Open) pe tabloul principal si voi da tot ce pot mai bun din mine ca sa pot face un rezultat cat mai bun. Din pacate, iarasi au aparut dureri. Au fost niste zile stresante acolo si s-a vazut ca si in meciul contra rusoaicei Kasatkina (n.r. din turul 1 de la San Jose) nu am reusit sa joc un tenis foarte foarte bun. Am simtit presiune, stiam ca va conta foarte mult rezultatul meu, ca o sa ies din prima suta, nu stiam cat si a fost destul de socant sa vad ca am cazut 70 si ceva de locuri intr-o saptamana. Asta este, din pacate, in tenis in fiecare an trebuie sa-ti aperi punctele, iar accidentarea mea si-a spus cuvantul si s-a vazut ca anul acesta nu am reusit sa fac foarte multe puncte", a spus Mihaela pentru Digi Sport.

Mihaela Buzărrnescu va juca mâine, la US Open, contra nemţoaicei Andrea Petkovici (87 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite