Cazul Arda Turan. Fotbalistul turc s-a dus cu un pistol la spital şi a implorat: „Omoară-mă! N-am ştiut că e soţia ta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
turan

După ce i-a făcut avansuri soţiei unui cunoscut cântăreţ turc, Arda Turan l-a bătut pe artist, apoi a implorat iertare la spital.

Arda Turan are 31 de ani, a fost promovat de Hagi la Galatarasay, a devenit faimos la Atletico Madrid şi a semnat cu FC Barcelona în 2015.  Ieşit din planurile catalanilor, Turan a fost împrumutat în Istanbul, dar nu la Galatasaray, ci la Başakşehir.
Prieten cu preşedintele Recep Erdogan, care a fost şi la nunta lui anul trecut, Turan îşi permite cam orice. Ieşit să petreacă în club, mijlocaşul a pus ochii pe Özlem Ada Şehin, soţia lui Berkay, un cunoscut cântăreţ turc. Özlem a povestit pentru Milliyet. "A venit pe la spate, m-a atins pe mână şi mi-a şoptit la ureche: «Eşti o femeie foarte frumoasă. Nu te-aş rata, dacă n-aş fi însurat»".

Berkay a văzut toată scena, şi-a trimis soţia acasă şi l-a provocat pe jucător: „Acum o rezolvăm ca între bărbaţi“. Nu şi-a terminat bine propoziţia, că Turan s-a năpustit asupra lui cu o avalanşă de pumni. Cu faţa tumefiată, plin de sânge, Berkay a ajuns la spital şi a fost operat la nas. Imediat, a apărut şi Arda Turan, cu un pistol în mână: „Omoară-mă! N-am ştiut că e soţia ta“.

Pentru ca acest episod demn de telenovelele turceşti să fie şi mai picant, soţia lui Arda Turan, Aslıhan Doğan, însărcinată în luna a opta, a fost sunată de soţia lui Berkay şi pusă la curent cu isprăvile soţului.

Turan, răfuieli cu arbitrii şi cu jurnaliştii

Fire impulsivă, Arda Turan nu e la prima ieşire public în décor. Celebru e un episod  petrecut în avionul naţionalei acum doi ani. Supărat că la bord a urcat şi un jurnalist critic de la Milliyet, Turan i-a pus acstuia mâna în gât: „Tu cum ai ajuns aici, fiu de târfă?“. Suspendat de federaţie şi de selecţionerul Terim , Arda a anunţat că renunţă la echipa naţională, dar a fost convins să revină asupra deciziei de Mircea Lucescu. În campionat, Turan a fost suspendat 16 etape după un incident petrecut în primăvara anului trecut, când a bruscat un arbitru de tuşă.

100 de selecţii are Turan pentru naţionala turcă, marcând 17 goluri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite