Ce a ajuns Dinamo: un fost antrenor al „câinilor“ îi ironizează pe roş-albi şi ia peste picior ultimele lor victorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dario Bonetti a pregătit formaţia din „Ştefan cel Mare“ în două rânduri, în 2009 şi în 2012, şi a câştigat Cupa României şi Supercupa României. De fiecare dată însă, a fost demis.

Pe vremea lui Dario Bonetti, Dinamo era o echipă care îşi propunea eventul în fiecare sezon. Tocmai de aceea, rezultatele italianului de 52 de ani au fost considerate nesatisfacătoare de Borcea şi compania. În plus, războiul lui Bonetti cu fraţii Victor şi Ioan Becali a grăbit plecarea antrenorului din România.

Acum, cu Ionuţ Negoiţă acţionar, Dinamo nu-şi mai propune titlu, iar această situaţie l-a amuzat pe Bonetti.

Ce a spus?

„De când nu mai sunt eu, lor le merge foarte bine. Le convine şi locul 5 sau 7 în clasament. În ultimele două meciuri au câştigat cu 1-0, precum o echipă italienească. Când eu câştigam cu 3-0 contra celor de la Pandurii, mulţi spuneau că am bătut cu noroc“, a declarat Bonetti pentru Digi Sport.

Acesta a rămas, totuşi, cu inima alături de fanii roş-albilor cu care a avut mereu o relaţie specială: „Eu sunt mulţumit, atunci când Dinamo câştigă, pentru că acei fani merită să ajungă în Liga Campionilor“.

Bonetti a comentat şi retragerea lui Dănciulescu şi instalarea sa în funcţia de director sportiv al lui Dinamo: „E foarte bine, pentru că el are o experienţă mare ca jucător, e un simbol, sper să aibă rezultate la fel de bune ca director sportiv, aşa cum a avut şi ca jucător. Nu ştiu de ce n-a mai continuat, pentru că atunci când antrenam eu era printre jucătorii care alergau cel mai mult, dar dacă a luat această decizie, eu zic că a luat o decizie inteligentă în acest moment“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite