Ce a ajuns Dinamo: un moment de sinceritate din partea lui Negoiţă arată mediocritatea în care a căzut clubul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Negoiţă
Ionuţ Negoiţă

Actuala situaţie în care se află formaţia din „Ştefan cel Mare“ demonstrează că, în viaţă, e mereu loc de mai rău. Cât timp oameni ca Borcea şi Badea au condus echipa, suporterii au aşteptat plecarea lor, în speranţa că vor veni vremuri mai bune. Cei doi nu mai sunt la club, iar acum „câinii“ au emoţii cu Chiajna.

Dinamo a „tremurat“ serios pentru o victorie chinuită, acasă, cu Concordia Chiajna, o echipă care s-a trezit în Liga I peste noapte. Chiar şi în ciuda rezultatului obţinut, luni seară, linia de clasament arată mediocritatea în care a căzut formaţia din „Ştefan cel Mare“: patru victorii, patru remize şi patru înfrângeri după 12 etape!

În aceste condiţii, promisiunile şi obiectivele fixate de Ionuţ Negoiţă, care voia o calificare într-o cupă europeană la finalul acestui sezon, par a fi vorbe în vânt. De altfel, acţionarul roş-albilor a avut un moment de sinceritate după victoria cu Chiajna.

Ce a spus?

„Am avut mari emoţii, mă gândeam ca ocaziile ratate să nu se răzbune şi să fim egalaţi de Concordia. Dacă n-am fi câştigat, atunci situaţia ar fi fost destul de gravă, având în vedere că, înainte de meci, ajunseserăm undeva pe locurile 11-12“, a spus Negoiţă la „Fanatik“.

Acesta a încercat să încheie, totuşi, pe un ton optimist. „E o victorie extrem de importantă, ne ajută psihic să stăm mai bine! Jocul se îmbunătăţeşte, iar la acest meci am avut foarte multe ocazii, însă nu reuşim să le materializăm. Avem atacanţi foarte buni, iar când vor începe să marcheze, lucrurile vor sta altfel!“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite