Ce înţeleg Becali şi Stoica din fotbal: Patronul FCSB a dezvăluit dialogul pe care l-au avut la meciul CFR – Astana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB e un club în care amatorismul face ravagii. Dovadă şi debandada de la echipă, care a ajuns să fie antrenată de patronul ei, rolul omului de pe bancă fiind redus la cel al unui simplu secund.

FCSB n-a mai luat un titlu de patru ani, însă Gigi Becali ironizează CFR Cluj, o echipă care, deşi nici ea nu reprezintă un etalon al profesionalismului, a luat, totuşi, două titluri în ultimele două sezoane.

Acum, după ce toate formaţiile din Liga I au trecut de primul tur preliminar în cupele europene, Gigi Becali a început să facă comparaţii ridicole între Milsami (Republica Moldova), trupă cu care s-a duelat FCSB, şi Astana, gruparea de care a trecut CFR Cluj.

Ce a spus Gigi Becali?

*Ăştia (n.r. - Milsami) nu dau pe lângă ea ca Astana, nu sunt jaloane. Milsami nu e mai bună decât Astana? Păi, ăia au fost jaloane, eu n-am văzut asemenea club în viaţa mea! Păi, au dat două autogoluri, fundaşii centrali n-au vrut să dea cu capul în ea, au jucat la pariuri. Aşa mă gândesc, n-am vreo informaţie.

*Ştii câte le dădeam noi lui Astana? Dacă aveam nevoie de 7, 7 le dădeam. Dacă aveam nevoie de 9, le dădeam 9. Pe cuvântul meu de onoare, le dădeam câte era nevoie, asta nu e echipă. Pe cuvântul meu, a fost de cascadorii râsului meciul retur. Am râs. 

*Vorbeam cu MM: <<băi, oricâte goluri ai nevoie să-i dai, atâtea îi dai lui Astana>>. Sper să jucăm cu ei în Liga Europa: dacă nu le dăm de la cinci în sus la fiecare manşă, plătesc de la 10 la 1 în sus pariu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite