Ce mare provocare are Messi în semifinala Ligii Campionilor, în care Barcelona întâlneşte Liverpool

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi
Lionel Messi

Barcelona şi Liverpool se vor întâlni în prima semifinală a Ligii Campionilor, manşa tur fiind programată pe 1 mai, în Spania.

Partida va prilejui şi un duel inedit între doi dintre cei mai în formă fotbalişti ai momentului. Este vorba despre Lionel Messi şi Virgil Van Dijk. 

Argentinianul este într-o formă foarte bună, golgheter atât în campionat cât şi în Liga Campionilor, în vreme ce olandezul este socotit cel mai bun fundaş din lume la ora actuală.

Virgil Van Dijk este şi cel mai scump fundaş din lume. Olandezul de 27 de ani a fost achiziţionat în ianuarie 2018 de la Southampton, pentru 84,65 de milioane de euro. El nu a mai fost driblat de niciun adversar de 40 de meciuri. Dintre acestea, 33 au fost în Premier League şi 7 au avut loc în Liga Campionilor.

Întrebat ce va face în faţa lui Messi, Van Dijk a recunoscut că nu ştie ce îl aşteaptă. "Cum îl voi opri? Nu am nicio idee. Vom vedea, dar cu toţii va trebui să o facem. Nu trebuie niciodată să fie un jucător împotriva unui alt jucător determinant. Singura modalitate să ne apărăm bine este să o facem cu toţii împreună. Va fi dificil, pentru că este cel mai bun jucător din lume", a spus Van Dijk.

Vandijk
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite