C.E. Nataţie Juniori: David Popovici s-a calificat în semifinale la 50 m liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Popovici
David Popovici

România va avea cinci reprezentanţi în sesiunea de joi seară a Europenelor de Nataţie pentru juniori de la Otopeni. Bianca Costea şi Vlad -Ştefan Stancu în finale, David Popovici, Aissia Prisecariu şi Brigitta Vass în semifinale.

David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 50 m liber masculin. David a avut al doilea timp al calificărilor, 22 de secunde şi 46 de sutimi, după croatul Jere Hribar (22.32).

În semifinale, la 200 m spate, s-a calificat şi Aissia Prisecariu, care cu timpul de 2 minute 16 secunde şi 75 de sutimi a ocupat locul 3 în seria a doua a seriilor preliminare. În aceeaşi probă, una dintre rezerve este Delia Safcencu. Ea va înlocui, dacă este cazul, o sportivă care nu se va putea prezenta la startul curselor semifinale.

Brigitta Vass s-a calificat în semifinale la 200 m bras feminin. Ea a ocupat locul 5 în seria a doua a calificărilor, cu 2 minute 33 de secunde şi 41 de sutimi.

În finalele din această seară vor mai evolua Bianca Costea (în finală la 50 m liber feminin) şi Vlad-Ştefan Stancu (în finală la 1500 m liber masculin). Robert Andrei Badea este rezervă în semifinale la 200 m spate masculin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite