Sport

articolul anterior articolul urmator

Ce i-a scris Becali românului condamnat la moarte în Malaezia

2
20 Jul 2015 08:56:28
Autor: Adrian Epure
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul Stelei l-a chemat ieri, la palat, pe Dumitru Gologan pentru a-i oferi, aşa cum a promis, cărţi sfinte, bani, dar şi câteva cuvinte de îmbărbătare pe care i le-a scris chiar el lui Ionuţ Gologan, aflat la un pas de eşafod în Malaezia.

Înaintea întâlnirii, George Becali a dezvăluit, pentru Ziarul ”ring”, în ce constă ajutorul pe care i-l trimite tânărului prin intermediul tatălui său. ”Aşa cum am promis, o să-i dau o Biblie ortodoxă să-i ducă băiatului aflat la închisoare. O să-i dau şi o cruce. O icoană. O să-i dau nişte cărţi sfinte să le citească. O să-i dau nişte bani pentru drum, pentru cheltuială”, a mărturisit George Becali.

Şi a ţinut să adauge: ”Şi o să-i scriu şi nişte rânduri. Pentru că eu consider că acest băiat care a greşit, dacă se va căi, are, acum, posibilitatea mântuirii. Are ocazia să se mântuiască precum tâlharul de pe cruce. Aflându-se acolo în suferinţă, dacă se căieşte, este ca tâlharul de pe cruce. Tâlharul de pe cruce care a crezut, s-a căit şi s-a mântuit în ultima clipă a ajuns cu Hristos în Rai. Sau este ca în pilda din Evanghelie care arată cum cei din urmă vor fi cei dintâi. Asta o să-i scriu”.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Iulius.
20.07.2015, 09:16:12

Nici o cruce sau ,,carte sfanta" nu-l scapa de streang. Isi merita soarta.

-1 (1 vot)
Mihai Popescu
20.07.2015, 15:32:58

Nea Jiji fata de multi alti mari mafioti care au jefuit tara, mai face si gesturi caritabile, Bravo lui ! Restul mafiotilor, politicieni, politisti, judecatori, afaceristi verosi etc, nu se mai satura de bani si stiu numai sa fure.

+1 (1 vot)
Modifică Setările