Articol publicitar

Cel mai inedit pariu pus de Micutzu! Premii pe bandă rulată pentru oricine intră în joc!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum ar fi ca primul tău pariu să fie unul câştigător? Indiferent ce ai paria, ai şanse de câştig, dar cu Pariul lu Micuztu de la Stanleybet ai garanţia câştigului imediat, pentru că Micutzu te premiază pentru distracţie şi îţi oferă testul intuiţiei!

Plecând de la ideea că pariurile ar trebui practicate responsabil şi într-un mod echilibrat, Stanleybet a venit, în premieră, cu o idee foarte ingenioasă în care a transformat ”viaţa” unui celebru comediant din România într-o serie de pariuri, în care oricine poate intra doar pentru a se distra, ori pentru a se bucura de premiile primite.

Alături de Micutzu şi Nicu Banea, compania de pariuri sportive a lansat proiectul „Pariul lu’ Micutzu”, o serie de patru clipuri extrem de amuzante în care urmăritorii din online pot intra pentru a-şi testa intuiţia. Indiferent de rezultat, toată lumea câştigă, tocmai pentru a puncta faptul că distracţia este cea care contează, iar câştigurile ar trebui considerate doar bonusuri ale distracţiei.

Subiectul primului pariu a fost o bătrână care îşi plimba căţelul (unul dintre ei nu a ajuns bine), pe care Micutzu (Cosmin Nedelcu) şi Nicu Banea au întâlnit-o pe stradă. După zeci de mii de premii acordate de către Stanleybet curioşilor care au intrat în Pariul lu’ Micutzu, săptămâna aceasta acţiunea se concentrează pe un macho man aflat în mijlocul unor activităţi casnice. Un nou val de premii este pregătit pentru cei care vor să se alăture la distracţie!

Pariul lu’ Micutzu este o campanie prin care se doreşte să se atragă atenţia asupra practicării jocurilor de noroc într-un mod responsabil şi echilibrat, având ca singur scop divertismentul.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite