Cel mai modern patinoar din Bucureşti va fi demolat, după trei ani de folosinţă. Vor mai avea de suferit tenisul şi gimnastica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patinoarul finanţat de Ion Ţiriac şi inaugurat, în urmă cu trei ani, în Otopeni va fi demolat, deşi costurile construirii lui au depăşit trei milioane şi jumătate de euro.

Motivul este legat de şina de cale ferată care va lega aeroportul şi Gara de Nord şi întrerupe şi alte planuri sportive, respectiv construirea unei academii de tenis, pe care Ion Ţiriac şi Ilie Năstase o aveau în aceeaşi zonă, anunţă „Gazeta Sporturilor”. 

„Avem o problemă majoră cu academia Ţiriac/Năstase. Ăsta a fost visul meu şi al lui Ilie, să facem o academie. E mai complicată! Costă mai mult, dar e vorba despre bani privaţi. Banii mei! Voiam să o facem la Otopeni, unde trebuia să fie Universitatea despre care tot vorbeam. Din păcate, cu linia asta ferată, care trece pe deasupra acelei străzi, am început să luăm aprobări pentru demolarea patinoarului. Nu pot lăsa copiii cu trenul pe deasupra. 

Pe mine mă stupefiază infantilitatea organelor care sunt responsabile pentru aşa ceva. Faptul că încă nu se ştie proiectul. Dacă trenul trece printr-un butoi sau se fac doar două garduri fonice. Am fost la Minister, fără niciun rezultat. Dacă e aşa şi se face acest tren, tot acest proiect cade. Trebuia să fie o piscină olimpică, apoi sala Nadiei de gimnastică. Apoi un centru de tenis cu 30 de terenuri. Cu cămin de 40-50 de camere. Aşa voiam. Acum patinoarul e închis. Nu pot da drumul în aceste condiţii! Unde mergem, nu ştiu!”, a declarat Ion Ţiriac.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite