CFR a ajuns cobaiul lui Ferguson! Tehnicianul a trecut meciul cu clujenii la „şi altele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Ferguson
Alex Ferguson

Managerul „diavolilor“ a făcut o serie de declaraţii prin care a lăsat de înţeles că are cu totul alte griji decât partida din ultima etapă a Ligii Campionilor.

CFR Cluj poate bifa, miercuri, o premieră istorică pentru un club din România: accederea în primăvara Ligii Campionilor.

Pentru a atinge această performanţă, Cadu şi compania trebuie să obţină pe „Old Trafford“ un rezultat mai bun decât Galatasaray la Braga. O victorie a turcilor în Portugalia ar elimina CFR din cursa pentru poziţia secundă şi i-ar trimite pe români în Liga Europa via locul 3 în grupa H.

Schimbă toată apărarea

Clujenii au două motive importante de optimism înaintea meciului de pe „Old Trafford. În primul rând, Manchester e deja calificată de pe primul loc şi, la fel ca în jocul cu Galata (pierdut, etapa trecută, cu 0-1, la Istanbul), va alinia o echipă de rezerve. 

Apoi, englezii sunt deja cu gândul la derby-ul cu Manchester City, care e programat pentru duminică, la patru zile după partida cu CFR.

Faptul că vizita românilor pe „Old Trafford“ e trecut la „şi altele“ pentru Sir Alex Ferguson a fost confirmat şi de un anunţ făcut de tehnicianul „diavolilor“. 

„Cu CFR, voi schimba complet apărarea faţă de întâlnirea cu Reading. Vor intra Jones, Smalling, Vidici şi Buttner. Mă bucur că Vidici îşi va face revenirea pe teren cu această ocazie, după accidentarea care l-a ţinut pe tuşă“, a declarat Ferguson. 

Dacă atacanţii clujenilor vor avea o misiune mai uşoară în faţa fundaşilor de rezervă ale englezilor, şi apărătorii lui Paulo Sergio au motive de bucurie. Aproape sigur, jucători precum Wayne Rooney şi Robin van Persie nu vor face parte din lotul lui United, exact cum s-a întâmplat şi în meciul pierdut cu Galatasaray.

Cum ar putea arăta Manchester cu CFR

Lindegaard – Jones, Smalling, Vidici, Buttner – Anderson, Fletcher – Cleverley, Powell, Welbeck - Hernandez    

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite