CFR Cluj, anihilată în Europa League! ŢSKA Sofia reuşeşte surpriza la Roma şi grupa se complică teribil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cfr cluj

Campioana României a terminat la egalitate, pe teren propriu, cu Young Boys Berna, scor 1-1,  într-un meci contând pentru etapa a doua a grupei A a competiţiei.

Partidele celor de la CFR Cluj sunt, în general, lipsite de spectaculozitate, însă prima repriză a întâlnirii cu Young Boys a fost mult mai anostă decât media. Au rezultat 45 de minute de luptă surdă, în care fazele de poartă au fost aproape inexistente. Lipsa apetitului ofensiv al ardelenilor este cel mai bine subliniat de statistici, gazdele înregistrând zero şuturi pe poartă şi doar 2 cornere. Bălgrădean a avut emoţii de două ori, când Nsame a scăpat singur spre poarta CFR-ului (21), dar a fost oprit eronat de la margine pentru un ofsaid imaginar, şi la şutul din unghi al lui Ngamaleu (37, respins în corner. Minutul 13 a mai consemnat accidentare lui Vinicius şi înlocuirea acestuia cu Cristi Manea!

Reluarea întâlniri s-a desfăşurat după aceleaşi coordonate până în momentul în care CFR a reuşit să deschidă scorul (62). În urma unei lovituri de colţ, după o respingere greşită a portarului, Hoban i-a aşezat mingea cu capul lui Rondon, iar venezueleanul, cu spatele la poartă, a reuşit cumva să înscrie, balonul fiind deviat de un apărător în drumul către plasă. 

Doar 7 minute au rezistat clujenii în avantaj. Egalarea a venit după o greşală de marcaj care l-a scos din minţi pe Dan Petrescu. O aruncare foarte lungă de la margine a fost prelungită cu capul în mijlocul careului mare, Burcă şi Manea au stat departe de Fassnacht, iar atacantul a înscris cu un şut imparabil, de la aproximativ 10 metri, după ce mingea trimisă tot de el i-a revenit din blocaj

Biciuiţi cu vorbele de pe bancă de Petrescu, ardelenii au încercat să dea lovitura pe final de meci, însă Păun (76) şi Pereira (86) au irosit două bune oportunităţi. Ultimele 5 minute au aparţinut oaspeţilor, dar clujenii au reuşit să făcă faţă atacurllor în valuri. 

În celălalt meci al grupei, AS Roma a terminat la egalitate, pe teren propriu, 0-0, cu bulgarii de la ŢSKA Sofia

Clasament

1. CFR Cluj       2 1 1 0 3-1 4

2. AS Roma      2 1 1 0 2-1 4

3. Young Boys  2 0 1 1 2-3 1

4. ŢSKA Sofia   2 0 1 1 0-2 1

*Primele două clasate se califică în 16-imile Ligii Europa

Citeşte şi

Dan Petrescu, prima reacţie după egalul cu Young Boys: "Sunt terminat psihic!" Săgeţi către conducerea clubului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite