CFR Cluj a dat lovitura iernii: Anunţ de ultima oră pe site-ul oficial al clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa care a cucerit titlul în Liga I în ultimele două sezoane a traversat o perioadă plină de incertitudini de Sărbători, însă a depăşit-o, reuşind o mutare extrem de importantă.

CFR Cluj a „tremurat“ serios după ce, la câteva zile după startul vacanţei, Dan Petrescu a anunţat că ia în calcul plecarea de la club, având oferte din străinătate. Şi nu părea un scenariu SF, având în vedere că fostul internaţional a mai plecat o dată de la CFR, pentru a semna cu ultima clasată din China.

Totuşi, după discuţiile purtate în ultimele zile, ardelenii au reuşit să-l convingă pe Dan Petrescu să-şi ducă munca mai departe la Cluj, iar acesta a semnat un nou contract valabil până în vara anului 2022! Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului.

Ce au scris clujenii?

Veste excelentă pentru familia CFR-istă la începutul anului 2020! Clubul CFR 1907 Cluj anunţă faptul că antrenorul Dan Petrescu şi-a prelungit contractul cu echipa noastră! Astfel, tehnicianul care a contribuit la câştigarea ultimelor două titluri de campioană ale CFR-ului şi la parcursul extraordinar din competiţiile europene din acest sezon, încununat cu o calificare fantastică în primăvara europeană, a semnat o nouă înţelegere cu clubul nostru valabilă până în vara anului 2022.

Suntem extrem de bucuroşi că cel mai bun antrenor român al momentului va continua pe banca echipei noastre şi sperăm ca împreună să atingem cele mai înalte performanţe şi în sezoanele care urmează!

Mulţumim, Dan Petrescu!

Hai CFR!

44 de puncte a strâns CFR Cluj în primele 22 de etape din Liga I, fiind lider, înaintea celor de la Astra (40 de puncte) şi FCSB (39 de puncte), formaţii care completează podiumul.   20 februarie e data meciului tur dintre CFR şi Sevilla din 16-imile Ligii Europa. Returul e programat pentru 27 februarie, în Spania.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite