CFR Cluj, felicitată din lumea Formulei 1: Pilotul Sergio Perez, mesaj pentru campionii României VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Perez

Cu cinci titluri câştigate la rând în România, formaţia din Gruia devine, treptat, cea mai cunoscută din Liga I, mai ales că e şi singura din această competiţie cu rezultate europene notabile.

CFR Cluj excelează în România, nu doar din punct de vedere sportiv, ci şi al marketing-ului. De ceva vreme, formaţia din Gruia a semnat un parteneriat cu PokerStars, care are în portofoliul său contracte cu vedete uriaşe din lumea sportului, printre care brazilianul Neymar (PSG) sau pilotul de Formula 1, mexicanul Sergio Perez (Red Bull Racing).

Acum, acesta din urmă, aflat pe locul 2 în clasamentul piloţilor în actuala ediţie a Formulei 1, a transmis un mesaj de felicitare pentru campionii României după titlul cucerit în sezonul recent încheiat.

Ce a spus Sergio Perez?

*CFR Cluj, suntem încântaţi că împreună facem parte din echipa de campioni, PokerStars.

*Am vrut să vă transmitem felicitările noastre pentru că aţi câştigat încă un campionat şi vă dorim mult succes pentru noul sezon. 

*Opt titluri în 14 sezoane, ce performanţă epică! Sper că aţi avut o pauză grozavă şi că sunteţi mai mult decât pregătiţi pentru un nou sezon epic! Vă dorim succes în continuare şi multe alte performanţe epice. Hai, CFR!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MESAJ LUI SERGIO PEREZ PENTRU CFR CLUJ

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite