CFR Cluj a învins CSM Poli Iaşi, scor 2-0, şi a urcat pe locul doi în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Echipa CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a patra şi a urcat pe locul doi în clasamentu Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Culio '23 din penalti şi Hoban '33.

0-1: Culio a transformat penaltiul acordat de arbitrul Lucian Rusandu pentru un fault în careu comis de Platini asupra lui Mureşan.

0-2: Deac a centrat din partea stângă şi Hoban a înscris din plonjon cu capul de la 8 metri.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după victorie că este mulţumit de rezultat, dar nu şi de joc şi a precizat că formaţia sa a intrat nemeritat cu 2-0 la pauză.

„Sunt mulţumit de rezultat, nu de joc. Am început rău, nu am făcut un joc bun. Au jucat mai bine în prima repriză decât noi. Am intrat cu 2-0 la pauză, nemeritat. Ei au dominat. Bine că am bătut bine cele două cornere. Au jucat foarte bine astăzi ei. Ambele echipe au jucat pe această căldură. Trebuia să ne adaptăm mai bine. În repriza a doua, alerga adversarul după minge. Asta e România. De ce să se teamă de arbitraj? Aşa o să mă tem şi eu la meciul următor. Penaltiul a fost clar, m-am uitat la fază. A fost şi un henţ. Al doilea gol a fost valabil. E un meci foarte greu, cel cu Dinamo. Au jucători foarte buni. Vor avea zile mai puţine de refacere. Poate băgăm 4-5 jucători noi. Unii mi s-au părut obosiţi. Nu contează cât timp avem la dispoziţie să ajungem la nivelul maxim. Importante sunt rezultatele”, a spus Petrescu, conform digisport.ro.

CSM Poli Iaşi: Koselev - Tiago, Frăsinescu, Cioinac, Sin - Qaka, Chelaru – Kizito (Pedro Mendes '62), Platini (Bădic '57), Spătaru (Moldovan '76) – Cristea. Antrenor: Flavius Stoican.

CFR Cluj: Vâtcă - Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora - Hoban, Culio - Nouvier, Deac (Rus '86), Păun (Nistor '61) – Urko Vera (Omrani '66). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Sin '18, Cristea '25, Frăsinescu '47 / Manea '73, Nouvier '83, Vâtcă '90+2.

Arbitri: Lucian Rusandu (central) – Imre Bucsi, Sebastian Stoianov (asistenţi) – Robert Dumitru (rezervă).

Observatori: Nicolae Marodin, Aurel Beldeanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite