CFR Cluj, meci uriaş pentru rămânerea în Liga Campionilor: Apelul lansat de Ovidiu Hoban către suporteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoban

Pentru a continua visul în cea mai tare competiţie intercluburi de pe continent, ardelenii trebuie să întoarcă rezultatul din turul de la Astana, 0-1. Partida din a doua manşă se va juca, miercuri (ora 21.00, Digi Sport, Look TV).

Meci de totul sau nimic pentru campioana României mâine seară, în Gruia, de la ora 21.00. Fotbaliştii lui Dan Petrescu au misiunea de a întoarce rezultatul din partida tur de la Astana, acolo unde echipa internaţionalului Dorin Rotariu s-a impus la limită, 1-0.

Campionii ţării nu concep paşi greşiţi pe teren propriu şi anunţă că sunt gata de orice pentru a continua aventura europeană. Ovidiu Hoban (36 de ani), unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti ai campioanei CFR Cluj, e gata de luptă contra formaţiei din Kazakhstan.

„Vrem în grupele Ligii Campionilor, eu am jucat în play-offul acestei competiţii şi îmi pare tare rău că nu am mers mai departe. Poate anul acesta, cu ceva noroc, voi fi în grupe. Mi-aş dori enorm să ajung în grupele Ligii. Noi ne propunem lucruri măreţe, aşa că ne dorim să ajungem în grupele competiţiilor europene, dar şi să câştigăm titlul în Liga 1. Nu aş da campionatul pe grupele competiţiilor eueropene“ - Ovidiu Hoban, mijlocaş CFR Cluj.

Cheamă fanii la stadion

Clujenii au mare nevoie de susţinerea suporterilor la partida de mâine seară. Conştienţi că împreună cu fanii forţa lor creşte simţitor, fotbaliştii ceferişti îi cheamă pe microbişti alături de ei la stadion la confruntarea cu Astana.

„Fotbalul se joacă pentru suporteri şi ei pot fi  al doisprezecelea nostru jucător. Evoluăm pentru ei, avem nvoie de ei şi îi aşteptăm în număr cât mai mare la stadion să ne susţină“ - Ovidiu Hoban, mijlocaş CFR Cluj.

Biletele s-au pus în vânzare

Partida care îi poate duce pe clujeni cu un pas mai aproape de grupele Ligii Campionilor se joacă miercuri seara în Gruia, de la ora 21.00. Ardelenii au pus în vânzare tichetele pentru confruntarea cu Astana la casele de bilete ale Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu“, dar şi la Sala Polivalentă din Cluj.  

Preţul biletelor:

*PELUZA 1 – SECTOR 25 – DESTINAT GALERIEI CFR Cluj – 10 LEI

*TRIBUNA 2 – 20 LEI

*TRIBUNA 1 – 20 LEI

*VIP B – 60 LEI

*VIP A – 80 LEI

Oficialii campioanei le oferă fanilor şi facilităţi care de care mai interesante. Astfel, elevii beneficiază de intrare gratuită pe baza carnetului de elev la tribuna a doua, copiii sub 10 ani au acces gratuit la acest meci însoţiti de un părinte, iar abonaţii echipei pentru sezonul 2019/2020 nu plătesc intrare la această partidă, pe baza cardului de abonat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite